Galery Foto Skuad Arema Tempo Doeloe (bag1)

arema2005

arema2008juan rubio




]


 

Iklan

7 Komentar

  1. mbok setiap foto iku dikek i keterangan tanggal karo opone ngono ta jun2…

    • tapi ayas salut karo umak…kok sek duwe koleksi2 foto2 sing mengandung sejarah arema jaman rikolo bendu…siiiip2…

      • wadoh Bes, sak jane ono keterangane ayas, cuman iki ae noto fotone ae kangelan pol hare. mergo antarane nang dasboard karo nang tampilan home gak podho posisine. asline page iki wes tak pasang wes suwe, cuman kangelan noto potone, dadi gak ndang segera tak orbitno. hehehehehe

  2. Izin unduh 😀

    • Monggo pinarak sam………

  3. Keren sam #SASAJI


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s