Kumpulan Cerita-Cerita Aremania Rantau (Bag-2)

1. AREMA pancen nawak puuuuooolll…

Ayas kera Ngalam aseli, kadit campuran. Saiki ayas wis omil tahun odip nang Olos sak jane kangen karo nawak2 Arema karo daerah Ngalam, tp gawe ngobati kangen sering kumpul karo kera2 Ngalam nang Olos kene. Jarang Ngalup jesss…

Nang Olos nayamul kanyab kera2 Ngalam yo podo rukun, nolong. Malah kera2 Ngalam nek ketemu sek gawe osob Ngalaman. Opo maneh pas bal2an Arema kera2 ngumpul bareng dhelok tipi, kadang pas neam nang Manahan nontok jesss…kadang ingeb sak durunge tanding kera2 nang Manahan ngumpul karo kera sing teko Ngalam…(wah koyo’ nontok nang gajayana dhisek..). Malahan uwong OLOS dhewe ngakoni ”AREMA apiek tenan”

Tp wingi kera2 Ngalam nang kene (OLOS) rodho’ sedih soale tim kebanggaan dipermainkan wasit (Gatheli….), uwong gak penthos ae dipasang. Yo wis lah sing uwis mari yo…uwis, sing penting saiki kudu mempeng digawe tahun ngarep.

Tak akoni semboyane AREMA bener…:
”AREMA TIDAK KEMANA – MANA TAPI ADA DIMANA – MANA”

Masio adoh teko Ngalam tp kebersamaan AREMA masih tertanam dijiwa kami.

KOKO – OLOS = SOLO

2. Aku yo Duwe Crito Pengalaman Hidup.

  1. Pas Aku Urip Nang Jakarta (Cengkareng) duwe Konco Arek Jawa Tengah (NGAWI) Biyen Seneng Nggawe Soak PERSIK Sbb Persik Pas JUARA, Sak Durunge Nggawe Kaos PERSEBAYA Sbb Bonek Sangar Jarene…seng jelas Fanatik Pol nang Tim JATIM. Setelah Ngerti onok AREMA ambek kenal aku pisan …….saiki pindah nang AREMANIA di samping iku AREMANIA pas Juara COPA ping 2, Setiap onok pertandingan AREMA mboh ndek Tangerang opo nang Jakarta Pasti Berangkat Atine male dadi SINGO pisan (SENGGOL MURUP)…..saking Fanatike Tak kei Soak AREMANIA suenenge Gak Ketulungan …nangdhi2 di gawe….pas onok wong Suroboyo takok……cak kok wes pindah AREMANIA saiki ? kaos PERSEBAYA ne kok gak di gawe ?………………dng penuh Diplomatis (Singkat Padat & Bermakna)……..Wes Tak gawe “Lap Pel” cak. Cerita TANPA REKAYASA (Kejadian Asli).
  2. Lek Aku dewe pas Golek Spare Part Adapes Rontom nang Jakarta (Jl. Kebon Jeruk 3 JakPus cidek Glodog)…….dng Soak Kebanggaan AREMA……Ublem Toko……..Langsung Penjualnya Melototi “Logo AREMA”. Kera Endhi Sam ?…….Ayas Nulat Kulon Cidek Alun2, Oh Ayas Hebak ndek Kene Kera Kendal Payak. Golek Opo Sam……ojok seng iku iki Asli….Tak Discount 30%. MUANTEEEP pol.
  3. Pas Helom nang Ngalam numpak Matarmaja Kentekan Panggon…..akhire ngadek nang Ngarep Jeding (Puesing Pol)…….onok Arek Nggawe Soak AREMA……kera endhi sam…..Jodipan & ente…..Nulat Sam…..Wes Kene ae ( Ngglempo koyok Wong Mambung) Tapi Ngalah2i Super Executif (Prei Asongan & Pengemis & Copet + Ambune Jeding….Wong Panggone Odop He he he)….akhire Crito Ngalor Ngidul……Salk Pintu di Tutup Di Gawe Dewe……Jan Tenan Nikmat Tanpa Gangguan. Jiwa Kebersamaan ONGIS NADE TIADA DUANYA Ker.
  4. Seng Paling Berkesan….Aku Gak Pernah Njaluk Kiriman Tekan Malang Seng Neko-Neko (Oleh2 Ngalam an koyok Tempe, Apel, Bumbu Kajur……GAK KABEH….Kecuali Koran Malang Post (Gak Promosi) sbb Isine Akeh Berita AREMA & AREMANIA e seng Tak Perlu no Gak Onok Liyanya.

AREMANIA I LOVE YOU…….AREMANITA WO I NI

3. SALAM SaTU JiWA KERRRRR!!!!!!

Ayas asline yo KERA NGALAM tapi yo sik onok darah campuran SINGAMANIA(Sriwijaya FC),soale ebes asli tekan Palembang tapi memes asli AREMANITA BARENG Ker.Aku dhewe yo pengen melok nimbrung nang kene .oleh gak?kudu oleh pokoke wong aku yo AREMANIA SEJATI!!!)Saiki aku dhewe nang jogja nyambut gawe nang perusahaan swasta,padahal biyen cita2ku pengen nyambut gawe truz dhuwit gaji iki kate tak entekno gawe nontok Arema niam ndek Gajayana,eh nlah kok aku malah dimutasi nang jogja kota seng gak onok sregg e blazzz!Saiki dhewe ayas wes sak taon ndek jogja,untuge ayas taon wingi osi nontok AREMA maen karo Kawasaki nang Gajayana trus osi ndelok Arema maen ndek Mandala krida padahal pas iku Aremania gak oleh oket,tp ayas nekat karo nggawe soak Arema werno ireng plus jaket urib karo DHUWEK rek(moso kate koyok…….BONEK !!!!!!!!).Sampe stadion ayas bingung iki ndelok tekan sebelah endi sing tepak plus aman,akhire ayas melok ndelok bareng wong2 Papua sing mbelani Arema karo bengak-bengok soale ono Ellie karo Alex…hehehehe supoyo aman Ker soale ayas ndelok dhewe emple!!!wis mek iku thok soale pas maen nang Solo dhewe ayas kadit osi oket(pas kerjo),tapi ayas tetep nekat pengen nontok Arema liwat TV padahal gak oleh nggowo tv nang ruang kerjo.Akhire ayas Ngotong-otong tv koyo maling TV(wes persis poll Ker!!!) pas pimpinanku metu,wes pokoke nekat puol masio dipecat aku yo gak ngurus.Ati iki koyoke gak lego lek gak ndelok nawak2 Aremania plus AREMA maen.
AREMA2x!!!!!!!DIMANAPUN BERADA KAMI SELALU ADA KARENA KAMI ADA DIMANA-MANA
POKOKE ATI IKI JIWA IKI TETEP DAN SELAMANYA
AREMA
SALAM DAMAI N SATU JIWA TO AREMANIA DI INDONESIA n DUNIA
(saiki ae aku nggawe kaos Arema sak jakete sing tulisane guedhe AREMA plus logone,pokoe ayas buangga puuoolll dadi AREMANIA)

4. fredy irawan arema bontang,ayas bien nontok bal2an gorong gak onok aremania di gajayana & brantas tapi obong2 koran paleng sing nontok kera2 iku aku ayas nahelop seneng tak trapno nang bontang gawe virus perdamaian sampai sak iki bontang kasih virus sing apik suwon nawak2 aremania sak dunyo suwon salam satu jiwa.fredy irawan arema bontang/aremania nahelop…

5. O iyo ,…..rek itreng gak umak LEK ndek panggonku MERANTAU kene ( P. BATAM ) iki kera AYABARUS, ITAP, NUIDAM, yo,…. AREMA , soale onok opo2 playune yo nang kera ngalam. (Tapi kenek sing gak enak2, koyok ta ,…. regeg ) yo gak popo soale AREMA gak kolem regeg ( wis gak osom ) mek sebagai jembatan sarana gawe mendamaikan.

iki ceritaku, endi ceritamu?

Sumber teko kene

Salam Satoe Jiwa

Tinggalkan komentar

Belum ada komentar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s